Дъщерята на Криско навърши 1 годинка. Вижте снимки от партито!

Кристиан Талев-Криско, когото всички познаваме под артистичния му псевдоним Криско, има повод за радост. Щастливият 32-годишен татко отпразнува първия рожден ден на дъщеричката си Амая и побърза да сподели кадри от тържественото събитие на профила си в Инстаграм вчера.

Интересни са и гостите, поканени на празненството - сред тях са Сами от предишния сезон на „Фермата“ и моделът Ромина Андонова.

View post on Instagram
 

По примера на рапъра същите кадри в Инстаграм качи и неговата половинка Цветелина Петрова. „Моето Ами навърши 1 годинка! Благодаря на всички приятели, които бяха част от празника ни...! И да, определено рожденичката се чувства по-добре сред дамите“, написа тя към снимките.

Не е тайна, че двaмaтa c Криско искат поне още едно дете, за да не израсне Амая сама. В началото на лятото в интервю двамата споделиха убеждението си, че дъщеря им ще се радва на по-щастливо детство, ако я дарят с братче или сестриче.

Амая се появи на бял свят на 21 септември 2019 г. Едва през декември същата година музикантът се престраши за първи път да разкрие цялото лице на бебето, като това се случи в клипа му "Благодаря ти".

View post on Instagram
 

Четете още: Джиджи Хадид стана мама на прекрасна дъщеричка