Автор
Woman.bg

Дъщерята на Мила Йовович с първа фотосесия за списание

"Крушата не пада по далеч от дървото", казват хората, а снимките на дъщерята на Мила Йовович категорично го доказват.

11-годишната наследница на знаменитата актриса и модел - Евър, украси корицата на списанието Jalouse. Снимките предизвикаха истинска сензация сред онлайн потребителите, които останаха впечатлени от невероятната прилика между майка и дъщеря.

Самата Йовович също не скри гордостта си от изявата на дъщеря си. Звездата сподели в профила си в социалната мрежа Инстаграм снимка на корицата на списанието, украсено от Евър.

"Толкова се гордея с това, че моята невероятна дъщеря @evergaboanderson е на корицата на американското издание на @jalousemag!", пише Мила.

"Всъщност за мен този момент е много емоционален, защото бях на корицата на премиерния френски брой на списанието през 90-те, а сега Евър върви по моите стъпки толкова години по-късно!", искрена е Йовович.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Мила Йовович има две дъщери от съпруга си режисьора Пол Андерсън. Преди броени седмици актрисата разкри, че е бременна отново и този път също очаква момиченце.

Красавицата разкрива, че когато узнала благата вест, била хем много щастлива, хем много уплашена.

"Това бяха твърде смесени чувства – на моята възраст и след една загуба не исках да се привързвам към потенциалното бебе. Постоянно бях на консултации, подлагах се на какви ли не тестове, а цялото ни семейство беше изправено на нокти. През последните месеци хич не ни беше весело", искрена е Мила.

View post on Instagram
 

Четете още: Мила Йовович е бременна с трето дете