Дъщерята на Виктория Бекъм: Мамо, дрехите ти в Spice Girls са били неприемливи

06 юли 2022 | 15:36
4052
1
снимки: Getty Images, Instagram
1

Времената се променят, а децата на знаменитостите растат мълниеносно бързо. Такъв е случаят и с Харпър Бекъм, която е плод на любовта между звездата от Spice Girls Виктория и легендарния футболист Дейвид Бекъм. И ако мислите, че очарователното момиче няма забележки към майка си и към външния ѝ вид, макар и да е признат световен дизайнер, просто грешите. 

Всяко дете на 90-те познава влиянието на бандата Spice Girls и за много момичета по света Виктория, наред с Мелани Си, Мелани Би, Джери Халиуел и Ема Бънтън, тя беше истински идол. Но към днешна дата някогашната хитова женска група е просто част от историята и подрастващите момичета имат съвсем други кумири. Но въпреки това, да бъдеш дъщеря на Виктория Бекъм, със сигурност е привилегия. И Харпър изглежда, че е наследила усета ѝ за мода, тъй като се справя отлично с гримирането и подбора на дрехи. 

Виктория Бекъм

10-годишната чаровница все още не е завладяла социалните мрежи, тъй като родителите ѝ я предпазват от недоброжелателите, които могат да бъдат наистина жестоки. Виктория сподели в интервю наскоро, че с Дейвид се стараят Харпър да бъде в приятелски кръг, за да расте уверена в себе си. Също така стилът ѝ е много по-изчистен и за разлика от много свои връстнички тя не излиза с гримирано лице и провокативни дрехи, всъщност тя дори не харесва прекалено разголените тоалети на майка си и наскоро ѝ споделила следното:

"Мамо, видях някои твои снимки, когато си била в Spice Girls и твоите поли са били неприемливи. Просто са твърде къси“.

А пък Дейвид веднага се съгласил с Харпър, че полите и роклите на Виктория са били прекалено къси, когато е била в Spice Girls. 10-годишната дъщеря на Бекъм заявила твърдо, че никога не би облякла подобни дрехи.

Харпър Бекъм, Дейвид Бекъм

Четете още: 57-годишната Сара Джесика Паркър показа стройно тяло по бански

Още по темата

Коментари

1 Черният властелин
  06 юли 2022 | 18:46 отговор
 

Само за курви и курвалък се пише тука.

 

Добави Коментар

Най-четени