Двойките от турските сериали, чиято любов премина и в реалността

Светът на шоубизнеса е пълен с примери на двойки, чиито романтични чувства от екрана бързо прерастват в любов и в живота. Нашумелите у нас турски сериали по нищо не отстъпват с това на Холивуд, чиято снимачна площадка ежедневно се превръща в полигон на любовта.

Да видим кои телевизионни продукции от южната ни съседка събраха под един покрив известни турски звезди:

Бергюзар Корел и Халит Аргенч

View post on Instagram
 


Бергюзар Корел и Халит Аргенч са добре познати актьори от турските сериали, чиято любов се ражда на снимачната площадка. У нас двойката е най-известна с ролите на Шехерезада и Онур от сериала "Хиляда и една нощ". Турските звезди се сдобиха с втората си рожба през март тази година - момченце на име Хан. Двамата се радват и на още едно дете - 10-годишния Али.

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит

Великолепната двойка - Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, развълнува и зрителите на сериала "Сълзи над Босфора". Пламъкът на любовта между двамата млади и изключително талантливи актьори се разгаря по време на екранизацията на един от най-популярните романи на Решат Нури Гюнтекин - "Чучулига". Влюбените си размениха годежни пръстени през 2016 г., а на следващата си казаха "Да". През 2019 г. пък станаха щастливи родители на момчевце на име Карън.

Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак

Тази очарователна двойка също премина от фразата "просто много добри колеги и приятели" до "млади родители". Тя е мегазвезда, той - популярен актьор. Срещат се през 2007 г. в хита "Гордата Аси", където са балдъза и зет. Три години по-късно се сгодяват в "Огнено сърце", преди да се отдадат на истинските си любови - Мурат и Джерен. Двамата обаче се влюбват толкова силно, че се женят мигновено след сериала в романтичен Париж. Само година след подписа им се раждат близначките Мая и Топрак. През 2017 г. двамата слагат край на брака си.

Толгахан Сайшман и Селен Сойдер

Преди да срещне настоящата си половинка - Алмеда Абази, Толгахан Сайъшман дълго време беше обвързан с неговата екранна партньорка от „Сезоните на любовта” Селен Сойдер. Актьорът беше омагьосан от нея и за всички бе огромна изненада тяхната раздяла. Селен Сойдер признава, че двамата с красавеца Толгахан, се разделили, защото той искал деца и семейство, а тя не била готова за това. Все още не можела да му даде това, което искал в този момент. „Той не беше готов за компромиси към мен”. Е, малко след като двамата слагат край на отношенията си в живота на Толгахан влиза друга жена - Алмеда. Двамата сключиха брак през 2017 г., а миналата година посрещнаха на бял свят първата си рожба - сина си Ефехан. Дали днес Селен съжалява за решението си, можем само да гадаем.

Дениз Чакър и Ибрахил Челиккол

Връзката между Дениз Чакър и Ибрахил Челиккол пламна и изгоря по време на снимките на "Ифет". Бурните им взаимоотношения, неговото непостоянство и изневери, нейната темпераментна и емоционална натура сложиха край на историята им, в която имаше много страст, но и скандали.

Четете още: Валиде султан от "Великолепния век" разкри тайната на красотата си