Двойничка на Майкъл Джексън взриви мрежата! Приликата ѝ с Краля на попа е поразителна!

Млада британка "изби рибата" в интернет със снимка, която мълниеносно се превърна в хит в мрежата. 17-годишната Лорън Елизабет изуми потребителите със селфи, на което поразително прилича на Майкъл Джексън, пише в. "Daily Star".

Докато се гримирала пред огледалото, девойката от Манчестър сама се изненадала от сходството на чертите ѝ с тези на Краля на рока и решила да увековечи този момент с фотос. Направеният кадър тя бързо споделила в социалните мрежи, като го озаглавила "Blame it on the Boogie", вдъхновена от едноименната песен на музикланата група "The Jackson 5". Резултатът не закъснял. Ликът на Лорън е почти навсякъде в интернет пространството.

Към момента снимката на Лорън е събрала над 109 000 харесвания и над 30 000 коментара, и то само в платформата на Twitter, а мненията варират от "О, санна" до "Разпни го". Безспорно обаче е едно - повечето фенове са зашеметени от впечатляващата ѝ прилика с Майкъл Джексън.

Разира се, не липсват и шеговити коментари от типа "Кралят на попа звъни от рая на полицията, за да съобщи за кражба на идентичност" или "Майкъл, това ти ли си?".

На тях двойничката на музикалната легенда реагира с усмивка и добро чувство за хумор. "Гледам на тях от положителната им страна. Не бих се обидила заради нещо, което някой е казал за мен онлайн. Съзнавам, че на някои снимки доста приличам на Краля на попа. Забавно е да ме наричат "момичето Майкъл Джексън", споделя Лорън.

Не така обаче момичето приема подозренията на потребители, че, за да прилича на Майкъл Джексън, си е направила пластична операция. "Това абсолютно не е истина", уверява Лорън Елизабет.

Четете още: 16 изумителни двойници на звездите