Автор
Woman.bg

Джей Ло и Алекс Родригес: В очакване на звездната сватба

След като Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха на 3 февруари тази година, светските хроникьори потриват доволно ръце в очакване на звездната сватба. Датата на церемонията ще бъде определена от певицата, а годеникът ѝ изцяло ще се съобрази с желанията ѝ. Феновете на Джей Ло тръпнат в очакване на избора ѝ на сватбена рокля.


„Мечтая за голяма сватба. И задължително да има църковен брак. Никога не съм сключвала църковен брак досега“, сподели преди време в интервю Дженифър. Припомняме ви, че латино дивата е имала пет годежа и е вдигала три сватби досега: с Оджани Ноа (1997-1998г), Крис Джъд (2001-2002г) и Марк Антъни (2004-2014г).


„Била съм омъжена три пъти. Първите ми два брака не просъществуваха и година. С Марк бяхме женени десет, имаме и деца. Първите два пъти, в които се омъжих, бях твърде млада и зелена. Браковете ми не бяха наистина сериозни.“, отсича Лопес.


Явно този път отношенията ѝ с Алекс Родригес са различни. В началото на годината Джей Ло получи предложение от Алекс, който ѝ падна на колене по време на почивката им на Бахамите, след двугодишна връзка. Бъдещият съпруг на поп дивата има зад гърба си дълга кариера на бейзболист, както и един провален брак, който приключва през 2008 г.


Родригес сподели пред списание Sports Illustrated как певицата му е помогнала да излезе от черупката си. Джей Ло го научила най-вече да не се притеснява да показва повече емоции, да бъде откровен както със себе си, така и с останалите.

"Ключът е в това да бъдеш най-добрата си версия. Не да бъдеш фалшив, някой друг, а просто да бъдеш себе си", категорична е бъдещата булка.