Автор
Ева Григорова

Джей Ло издаде книга - ето на какво е посветена тя!

Дженифър Лопес и популярният телевизионен водещ Джими Фалън обявиха издаването на съвместна детска книга „Con Pollo: A Bilingual Playtime Adventure“, посветена на изучаването на испански език.

Con Pollo е увлекателна и забавна книга с картинки, която ще помогне на младите читатели да научат основите на испанския речник.

View post on Instagram
 

Припомняме, че за дуото опитът в писането далеч не е нов (Фалън има пет детски книги, а Лопес написа няколко автобиографии).

В интервю за USA TODAY водещият каза, че идеята за съвместното написване на детска книга с Джей Ло е възникнала, след като Лопес се е обърнал към него да работят заедно по други проекти освен The Tonight Show на NBC.

View post on Instagram
 


На Джими му хрумнала идеята, че пилетата могат да бъдат приятели на децата, а по-късно в процеса на мислене, стигнал до извода, че книгата трябва да се казва „Con Pollo“, което на испански означава „с пиле“. В книгата той искал да говори за забавните неща, които можете да правите с пиле. Историята за приключенията на пилетата направила възможно комбинирането на два езика: „Con Pollo“ е написана на английски с превод на испански, което ще бъде полезно четиво за деца, изучаващи нов език.

View post on Instagram
 


В Amazon книгата се продава за 11 долара.