Очевидно нашето момиче, Мария Бакалова, освен че гради главозамайваща кариера в Холивуд, но и се "смесва" отлично с хайлайфа. Вече сме я виждали в прегръдките на няколко световни знаменитости, а самата тя заяви, че Парис Хилтън е сред най-близките ѝ приятелки. И по всичко личи, че българската актриса е успяла да спечели симпатиите на холивудските звезди, защото комплиментите по неин адрес просто не стихват.

View post on Instagram
 

В неделя вечер Мария засия и на ревюто на Dolce&Gabbana, които също са сред знаменитите ѝ фенове. На събитието тя показа няколко невероятни тоалета от новата им колекция, но и не пропусна да си побъбри с цял куп световноизвестни дами. Виждаме, че една от тях е и латинодивата Дженифър Лопес, която искрено се наслаждава на компанията на Бакалова. Двете дори са запечатали този миг със снимка, на която позират прегърнати.

Кадърът е споделен от стилистката на българката Джесика Пастър. Виждаме, че на него Джей Ло е със същия тоалет, който представи на ревюто, а Мария Бакалова е с невероятна златна, дълга рокля. Към снимката Джесика е написала просто: "Кралици", което означава, че нашето момиче е не само призната актриса, но и изгряваща модна икона.

View post on Instagram
 

Междувременно от профила на Мария в Инстаграм стана ясно, че тя ще играе главна роля в нова романтична комедия, озаглавена "Меденият месец". Това ще е и дебютът ѝ като продуцент.

Четете още: 24 години след смъртта на принцеса Даяна: Ето какви са били последните ѝ думи