Една от най-горещите звездни двойки на Холивуд – Дженифър Лопес и Алекс Родригес, продължава да се радва на огромна популярност от момента, в който двамата започват да излизат заедно през 2017 г.

Припомняме, че 50-годишната латинодива беше една от най-атрактивни дами на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ 2020 на 5 януари в Бевърли Хилс, Калифорния. На събитието звездата изглежда зашеметяващо, облечена в огромна бяла рокля с тъмнозелен и златен акцент и гигантска панделка, напомняща на коледен подарък.



И въпреки че номинираната за най-добра поддържаща роля за играта си във филма „Да свалиш Уолстрийт“ актриса не получи приз, тя се радва на завидна подкрепа от страна на своя любим - Алекс Родригес.



След като бившият бейзболист написа на профила си в Инстаграм дълъг и прочувствен пост, отправен към горещата му избраница, тя върна жеста му с най-нежните и мили слова, които само една влюбена и щастлива жена може да напише.

44-годишният Родригес споделя в него, че "не ти е нужен медал, трофей или плакет, за да бъдеш истински шампион". И продължава обръщението си към своята половинка, като я нарича вдъхновител за милиони момичета по света, пример за музиканти, танцьори и актьори, както и шампион за семейството и децата си.

View post on Instagram
 


„Трудно е да изразя с обикновени думи колко много означаваш за мен. Обичам да пътувам през живота заедно с тебе. Ти си моята опора, моята скала, моят мачо“, написа в отговор на думите на Родригес благодарната и щастлива Дженифър Лопес.

View post on Instagram
 

Четете още: Кои са топ красавиците на наградите „Златен глобус”? Боже, какви рокли!