Преди два дни Дженифър Лопес бе уловена от папараци по улиците на Ню Йорк в доста странен, почти стряскащ, вид. Атрактивната латинодива бе облякла дълъг бежов шлифер, под който нелепо се подаваше ефирна и разголена розова рокля.



Тоалетът предизвика възмущение сред медийните наблюдатели, а причина за реакцията им се оказа прекалено едрото и мускулесто тяло на певицата. Това е рокля, която би стояла далеч по-прекрасно на младо и нежно момиче, но не и на пищна снага, каквато е тази на Дженифър Лопес, пишат в Daily Mail.


Въпреки че звездата изглежда много по-млада от истинската си възраст, изборът на подходяща дреха играе не по-малка важна роля за чара и излъчването на една жена. Сами ще се съгласите, че напомпаното тяло на Дженифър контрастира рязко на ефирното облекло, което е облякла.

Успокоението е, че Лопес все пак не е облякла роклята по собствена воля, а заради сцена от новия романтичен филм "Ожени се за мен", в който актрисата се снима в момента. Явно проблемът не е в нея, а в истинския виновник за начина, по който героинята ѝ изглежда – режисьора Кет Койро, гадаят медиите.

Сексапилната брюнетка изпълнява ролята на невеста, която е изоставена пред олтара от своя жених и се омъжва за случаен мъж от тълпата. В лентата ѝ партнират Оуен Уилсън, Сара Силвърман и актьорът Джон Брадли, който играеше Самуел Тарли в "Игра на тронове".

Четете още: Джей Ло хвърли бомба за сексуално насилие