Колкото и години да минат, Джей Ло ще си остане гореща латино дива! Звездната красавица непрестанно доказва тези думи, като се появява гордо на публични места в оскъдно облекло и показва невероятното си тяло. Дженифър вече мина 50-те, но изглежда все така стройна и младолика. Годините не се отпечатват върху лицето ѝ, а благодарение на изтощителните тренировки във фитнеса, има тяло на богиня. Ето защо е съвсем логично точно тя да влезе в ролята на изкусителна танцьорка.

View post on Instagram
 

Джей Ло има честта да участва в най-новия филм, който предстои да се превърне в истински хит, Hustlers. В лентата певицата влиза в ролята на полденс танцьорка. Джей Ло признава, че е започнала тренировки специално за участието си във филма и ѝ е било изключително трудно да овладее техниката на изкусителния танц.

"Първоначално мислех, че е много забавно, но се оказа, че съм подценила предизвикателството. Всъщност, това е най-трудното нещо, което съм правила, за да вляза в роля", споделя развълнувано тя.

Hustlers, който предстои да излезе по кината другата седмица, е филм за банда стриптизьорки, които са твърдо решени да отмъкнат, колкото се може повече пари и блага от техните заможни клиенти, представители на Wall Street. Стигат и до крайности, като им предлагат наркотици и алкохол, за да ги замаят и да отмъкнат парите им. Филмът е вдъхновен от действителен случай.

Съвсем наскоро самата Дженифър Лопес сподели в профила си в Инстаграм трейлър към лентата. Ето какво написа тя към видеото, в което танцува на пилон:

View post on Instagram
 

"Животът започва там, където свършва зоната на комфорт. Това е едно от най-трудните неща, които съм правила, чисто физически, но напълно си заслужаваше."

Четете още: Ето я плеймейтката с най-голям бюст