Автор
Ева Григорова

Джейн Фонда сподели защо тренировките имат значение: Трябва да можеш да правиш любов

На 85 години Джейн Фонда има нов филм ("80 за Брейди", с участието на Сали Фийлд, Лили Томлин и Рита Морено), а след като беше диагностицирана с неходжкинов лимфом през септември, наскоро обяви, че ракът ѝ е в ремисия.

„Спечелих“, пошегува се Фонда за последното, при откриването на Move Studio на H&M Williamsburg в Ню Йорк в сряда вечер, под аплодисментите на тълпата.

В рамките на събитието актрисата, известна с любовта си към тренировките, разкри че не винаги е обичала да се поти. „Не знаех, че е важно да се направи, докато не навърших 30 години.”, каза Фонда пред пресата.

View post on Instagram
 

„Едва в края на 30-те или началото на 40-те започнах да ставам активна, и преди това бях активна, но животът ми не не беше толкова добър, колкото когато започнах да се движа.“

Освен че забелязала, че формата на нейното тяло се променила, когато започнала да тренира, Фонда също усетила, че настроението ѝ се подобрява.

„Аз произхождам от дълга родствена линия от наистина депресирани хора и най-добрият начин за борба с депресията е да продължаваме да се движим“, каза тя.

„Трябва да останеш силен“, каза тя. „Имам внук на 3 години и все още мога да го вдигам.” - разкри още тя.

Фонда добави: „Трябва да можеш да правиш любов. Не помня много за това, но помня ли, че човек има нужда от гъвкавост!“