Автор
Woman.bg

Джейсън Момоа: Бях влюбен в жена си от дете

Животът често си прави шеги с нас и както се казва: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се случи“. Точно такава е и любопитната романтична история между секссимвола Джейсън Момоа и бившата съпруга на Лени Кравиц – Лиза Боне.

Двамата са заедно повече от 10 години и имат 2 деца, но някога Джейсън е бил просто едно момче, влюбено в звездна дама, която дори не подозира за неговото съществуване. Актьорът, който днес е един от идолите на много млади мъже и мокър сън за почти всички жени на планетата, е бил обсебен от Лиза, която е с цели 11 години по-възрастна от него.



Самият Джейсън призна в интервю пред Esquire за периода, в който единствено се е възхищавал на Лиза, без да предполага, че някога не само ще я срещне на живо, но и ще стане негова съпруга и майка на децата му. Но ето че през 2005 г. най-съкровената му мечта се сбъдва и най-накрая има честта да се представи на Лиза. За негов късмет тя отговаря на симпатиите му и по това време отдавна е прикючила дългата си връзка с Лени Кравиц, от когото има дъщеря.

Само две години след запознанството си, Джейсън и Лиза стават родители. През 2007 г. се ражда дъщеря им Лола, а само година по-късно на бял свят се появява и синът им Накоа-Уолф. И въпреки че са заедно от толкова много години и имат две деца, влюбените гълъбчета решават да узаконят връзката си чак през 2017 г.



А относно невероятния любовен развой в живота си, Джейсън споделя:

„Когато някой каже, че на този свят има нещо невъзможно му отвръщам: Слушай, ожених се за Лиза Боне, значи всичко е възможно!“

И това, ако не е мотивация да мечтаем...

Четете още: Моника Белучи подстрига косата си и е по-секси от всякога