Вчера една от любимите ни холивудски актриси, Дежнифър Анистън, посрещна 52-ия си рожден ден. Звездата от "Приятели" обаче съвсем не дава годините да се отразят на външния ѝ вид и днес продължава да изглежда все така зашеметяващо.

За разлика от други години, Дженифър нямаше възможността да вдигне зрелищно парти по случай празника заради пандемията, но за сметка на това зарадва феновете в Инстаграм с очарователна и много секси снимка. Кадърът е споделен от фризьора ѝ Крис Макмилън, който е бил с нея в този важен ден и както винаги, се е погрижил отлично за косата ѝ. Припомняме ви, че Анистън е една от малкото знаменитости, които така и не промениха прическата си през годините. Защото е просто перфектна!

От публикацията се вижда, че актрисата е показала отличната си фигура в къса бежова рокличка с тънки презрамки, която изглежда хем секси, хем удобна за вкъщи.

Рожденият ден на звездата, която познаваме най-добре от ролята ѝ на Рейчъл в "Приятели", винаги е голямо събитие и много звездни колеги я поздравяват за празника. И тази година не е изключение, като сред честитките се откроява тази на бившият ѝ съпруг Джъстин Теру. Макар и двамата да са разделени от почти 4 години, той никога не пропуска възможността да поздрави Дженифър за рождения ден, като използва мистериозното обръщение "B." Той, както и самата актриса, неведнъж са споделяли, че са се разделили с добри и приятелски чувства един към друг.

View post on Instagram
 

А сега е наш ред да уважим празника на Дженифър Анистън с няколко нейни цитата за живота:

"Винаги съм казвала: Не правете планове, а си създавайте опции".

"Най-хубавият аромат на света е този на мъжа, когото обичаш".

"Животът може да бъде драматичен и забавен в един и същи ден".

"Щом веднъж осъзнаеш кой си и какво най-много обичаш в себе си, всичко си идва на мястото".

"Осъзнах, че аз съм единственият човек, който може да ме спре да си живея живота".

"Не можеш да контролираш нищо в любовта".

'Вие научавате мъжете си да не правят нищо".

Четете още: Удар за Брад Пит: Шайло изтри фамилията му от името си