Дженифър Анистън е сред любимите актриси на милиони по света. Секси блондинката е и една от най-богатите жени в Холивуд. За какво обаче харчи парите, които изкарва?

View post on Instagram
 

За разкрасяващи продукти и процедури
Джен може и да не вярва в диетите, но дава доста средства, за да си набави качествени козметични продукти. Годишно звездата от "Приятели" дава повече от 140 000 долара. Разбира се, младежкият й вид се дължи и на правилното хранене, спорта, йогата, които практикува.

Обича скъпи возила
О, да. Бившата на Брад Пит не е от скромните. А и фактът, че няма деца, означава, че може да си позволи скъпи, а не семейни возила. Актрисата е собственик на лъскаво „Бентли“ за 214 000 долара и „Порше“ за 100 000 долара.

View post on Instagram
 

Иска да живее луксозно
Джен има къща в Бевърли Хилс, както и два имота в Ню Йорк. Едното е купено за 15 милиона долара, а другото за 8.7 милиона. Анистън не пести и когато става въпрос за обзавеждане. Освен за скъпи мебели, звездата с лекота харчи и за услугите на известни дизайнери, които да променят пространството професионално.

Най-скъпата покупка, която е правила досега, е диван от дизайнера Жан Ройер, който струва скромната сума от 754 000 долара.