Автор
Веселина Петрова

Дженифър Анистън с уникална изненада за медицинска сестра, заразена с коронавирус

Джими Кимел, който води сега шоуто си онлайн от вкъщи, избрал за своя героиня медицинската сестра Кимбъл Фейърбанкс от щата Юта. Миналата седмица жената, която работи в кардиологията на местна болница, се заразила с опасния вирус. Сега се намира в изолация и не може да се види с двете си малки дъщери и роднините си.

Джими решил да благодари за работата на Кимбъл по специален начин.

Докато двамата разговаряли в ефир, той казал на сестрата, че иска да я запознае с някого. И в разговора се включил не кой да е, а самата Дженифър Анистън.

Тя топло поздравила Фейърбанкс: „Здравей, скъпа. Радвам се да се запозная с теб. И искам само да кажа – Бог да ни пази всички. Теб и твоите колеги, които изпълнявате дълга си. Дори не знам как да изразя признателността си за това, което правите, подлагайте се на риск. Невероятни сте”.


И с това изненадата не приключила. Актрисата и Кимел подариха на медицинската сестра чек на стойност 10 хиляди долара за безплатна куриерска доставка от ресторанти и магазини. Същият чек са получили всички медицински сестри, работещи в отделението на Фейърбанкс.
Дженифър признава, че на нея изолацията не ѝ тежи и тя лично използва времето да почисти и подреди дома си..