Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън си направи Инстаграм, мрежата се счупи от хиляди фенове

Любимите ни актьори от сериала "Приятели" се събраха отново. Уви, те застанаха рамо до рамо не за снимките на нов сезон от емблематичния ситком, а за да позират за първия фотос в официалния профил на Дженифър Анистън в Инстаграм.

Актрисата, прочула се с ролята си на Рейчъл в сериала, най-накрая реши да се присъедини към популярната социална мрежа. Решението ѝ и по-конкретно първата ѝ снимка в мрежата предизвика истински фурор.

Кадърът на Анистън и колегите ѝ от "Приятели" събра милиони харесвания само за няколко часа. Профилът на Джен бе последван от толкова много хора за кратък период от време, че възникна технически проблем и за часове опцията да последваш актрисата в Инстаграм не бе валидна.

"Защо не мога да последвам профила ѝ", написа един от разочарованите фенове на любимката на Америка под първата ѝ и засега единствена снимка. "Съжалявам, мисля, че го счупих", шеговито отговори Анистън.

Харесванията на снимката на Дженифър Анистън продължиха да се трупат и социалната мрежа Инстаграм буквално не издържа на обожанието към актрисата. В резултат профила на 50-годишната звездна дама се срина и към настоящия момент не е активен.