Автор
Пепа Попова - Пепита

Дженифър Лопес на 53 с дупе за милиони и специална козметика за него

Дженифър Лопес отпразнува своя 53-ти рожден ден. В чест на това жената, която въведе модата на закръглените форми, пусна крем за тяло с провокативното име Booty Balm.

Отдаваме всички грижи и внимание на кожата на лицето, но понякога пренебрегваме тялото. За мен беше важно да създам продукт за грижа за тялото, който да отговаря на неговите специфични и уникални нужди... Това бе причината да започнем с дупето.“, казва надпис на снимката.

Пълното наименование на продукта е FIRM + FLAUNT Targeted Booty Balm. Може да се поръча от JLoBeauty.com за $65.

Вместо снимка на продукта, Джей Ло представи видео, показващо тялото й в невероятна форма.

View post on Instagram
 

Компонентният състав на крема включва екстракт от семена на гуарана, естествен стимулант на тялото, който съдържа високо ниво на кофеин, помага за възстановяване на вида на уморената кожа и значително намалява подпухналостта, както и Pink Peppersli - екстракт от розов пипер, който помага за намаляване на поява на стрии. Формулата е обогатена с хептапептид-7 (HP7) – комбинация от седем незаменими аминокиселини, която насърчава естественото производство на колаген и намалява видимите признаци на стареене на кожата на тялото – и е подсилена с кофеин и ензими, които видимо стягат и стегнат кожата . Маслото от шеа, екстрактът от семена на авокадо и бентонитовата глина помагат на кожата да придобие здрав и еластичен вид, както и ѝ придават гладкост. Скваланът хидратира, омекотява и успокоява, докато хиалуроновата киселина задържа влагата за по-стегната и по-млада кожа.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Интересът към продукта бе толкова голям, че часове след премиерата наличните количества и опаковки бяха разпордадени.

"Не се притеснявайте – ако не сте получили нашия Booty Balm при първото пускане, все още можете да поръчате своя крем и той ще бъде доставен в началото на август.", гласи съобщение в Инстаграм страницата на звездата.