Автор
Ива Петрова

Дженифър Лопес се побърква от мързеливото си гадже

През март миналата година 45-годишният бивш бейзболист Алекс Родригес зададе на 51-годишната Джей Ло най-важния въпрос – „Ще се омъжиш ли за мен?“. Звездата му отвърна с „Да“. Само че мина вече година и половина, а сватба все така не сме видели.

Двойката продължава да отлага венчавката, а почитателите на Джей Ло започват да се притесняват дали изобщо ще има сватба!



Притесненията им не са безпочвени, както показва публикувана наскоро от National Enquirer информация. По данни на приближен до двойката анонимен източник Дженифър започнала да се дразни, че Родригес изобщо не е толкова сериозно настроен към работата, колкото половинката му. Навремето е бил бейзболна звезда, но сега си клати краката, захваща се само с малки проекти и живее от спестяванията си.

„Дженифър иска Алекс най-сетне да излезе от къщи и да си намери работа“, твърди източникът. „Той се захваща ту с едно, ту с друго, но така и не е намерил нова голяма страст, която да му замени бейзбола“.

Самата Джей Ло е абсолютно неуморна и невероятно продуктивна, вдъхновяват я и музиката, и танците, и актьорската игра. Родригес пък няма никакви сериозни увлечения и дори и спортът вече не го вълнува особено. Лопес навремето се опитала да го убеди да закупи отбора New York Mets, но той не проявил интерес.



Четете още: Дженифър Лопес избра прическа от 70-те