Една история за детството: като малка Мария Бакалова била срамежлива и 'до болка амбициозна'

Мария Бакалова вече е част от холивудския звезден блясък. След церемонията по раздаването на наградите "Оскар" българката заблестя с нова светлина на небосвода на големите. И ние от сърце ѝ желаем успех, защото го заслужава.

Разбира се, сега постоянно излизат нови и нови, интересни новини, свързани с живота на Мария преди "Борат", и преди звездните корици.

View post on Instagram
 

Любопитни неща разказаха днес в ефира на Би Ти Ви учителката на Мария по литература - Ана Великова, и Ваня Маринова, регионален представител на конкурса "Мис България".

View post on Instagram
 

Маринова сподели, че се запознава с нея, когато Мария е на 15 години. "Още тогава си личеше, че в нея има много талант и много творчество. Личеше си, че я чака голямо бъдеще", признава Маринова.

Ана Великова пък разказа, че Бакалова е обичала да чете всичко ново. "Тя беше амбициозна до болка. Тя е един човек, който се стреми. Тя обичаше литературата", каза в тв ефира Великова.

И си припомни, че звездната ѝ ученичка е изкарала пълна шестица на матурата по български език. "Много е хубаво, когато някое дете си сбъдва мечтите", допълни учителката на актрисата.