Едно момиче, което вече не вярва в любовта - Анджелина Джоли не иска никого след Брад Пит. Но защо?

Анджелина Джоли, чийто развод с Брад Пит се превърна в една от най-обсъжданите теми в света на шоубизнеса, разкри защо все още е сама толкова време след раздялата си с актьора.

„Вероятно имам много дълъг списък с „не“-та“, каза звездата от „Лара Крофт“ в интервю за токшоуто Daily Pop. „Сама съм от много време“, откровена бе тя.

Актрисата не скри, че емоциите и преживяванията ѝ около развода с Пит са били обсебили цялото ѝ съзнание, а към момента между двамата все още стоят на преден план доста неизгладени въпроси.

Брад и Анджелина се себраха през 2005 г., а през 2014 г. сключиха брак. Само две години по-късно подадоха молба за развод. След дълга и сложна процедура през 2019 г. двамата най-накрая бяха официално разведени.

Въпреки това обаче до ден днешен Джоли и Пит продължават да водят битка за попечителството над децата си и за разпределяне на общото им имущество.

Двамата имат 6 деца, от които три осиновени (Мадокс от Камбоджа, Зара от Етиопия и Пакс от Виетнам) и три биологични (Шайло и близнаците Нокс и Вивиан).

Неведнъж актрисата е споделяла, че именно децата са тези, които винаги са ѝ помагали да излиза от трудни ситуации и емоционални сривове, и заради които тя продължава живота си напред.

„Имам шест много способни деца“, каза тя. „Понякога, разбира се, се будя с мисълта, че трябва да се уверя, че са добре емоционално. Но ми се струва, че преди няколко години нещата се обърнаха и сега те се грижат аз да съм добре“, признава звездата.

„Обичам да режисирам, но промяната в семейното ми положение направиха това невъзможно за няколко години“, сподели тя в интервю за Entertainment Weekly миналия месец. „Трябваше да се захващам с по-кратковременни задачи, за да мога да прекарвам повече време вкъщи.“

След като за последно я видяхме на големия екран през 2019 г. в продължението на филма „Господарката на злото“, тази година актрисата отново ще зарадва почитателите си с пълнометражен филм – екшън драмата „Те пожелаха смъртта ми“, която от петък ще се завърти и в българските киносалони.

Четете още: