Автор
Woman.bg

Едно щастливо и земно момиче: Джей Ло сама се гримирала за сватбата си с Бен

Венчавката на Джей Ло и Бен Афлек в Лас Вегас е само началото на тяхната сватбена приказка. Оказва се, че двамата планират още една сватба, но този път по-голяма с роднини и приятели. За момента все още не се знае датата на голямото събитие, както и къде ще се проведе то. Спекулира се, че ще се състои в имението на Бен Афлек на брега в Джорджия, вероятно до няколко седмици. Сред гостите пък освен роднините се очаква да бъдат близките приятелки на певицата Джейн Фонда и Рене Зелуегер и Мат Деймън и Джордж Клуни, които са приятели от години на младоженеца.

View post on Instagram
 

Основната къща на актьора е на два етажа и разполага с четири спални и четири бани. В имението има и други постройки, също снабдени с удобства. Афлек купува имота за 7 милиона долара през 2003 г. докато все още е с Джей Ло. Днес цената му е вече 9 милиона долара. Фактът, който донякъде потвърждава плановете на младоженците да направят сватбеното си тържество там, е, че те са летели през последните дни до Джорджия.

Оказва се обаче, че за момента двамата не са планирали меден месец заради натоварените си графици. „Все още не са планирали меден месец. Дженифър казва, че всеки ден с Бен е като меден месец“, издава източник, близък до двойката.

View post on Instagram
 

Междувременно стана ясно, че за сватбата в Лас Вегас Джей Ло сама се е гримирала. Идеята на прическата й пък била разпусната й коса да подскача, докато върви към олтара.