Еха! Алек и Хилария Болдуин станаха родители за 7-ми път! Вижте снимки на бебето!

25 септември 2022 | 08:42
9401
3
Getty Images/ Instagram
3

Хилария и съпругът ѝ Алек Болдуин посрещнаха ново попълнение в семейството си.

38-годишната йога гуру сподели в събота, че тя и 64-годишният актьор са станали родители на седмото си дете в четвъртък - дъщеря на име Илария Каталина Ирена.


„Тя е тук! Толкова сме развълнувани да ви запознаем с нашата малка сбъдната мечта, Илария Каталина Ирена“, написа звездата под видеомонтаж от снимки и клипове.

Хилария даде още актуална информация за тяхното здраве, като написа: „И тя, и аз сме щастливи и здрави.“

Що се отнася до другите шест деца, които споделя с Алек, тя написа: „Нейните братя и сестри Болдуинито прекарват деня опознавайки я приветствайки я в нашия дом.“

 


„Много любов за всички вас. Толкова сме щастливи да отпразнуваме тази прекрасна новина с вас“, завърши щастливата майка.

Гордият татко Алек също беше включен в очарователния монтаж, показващ отпечатъка на бебето с черно мастило върху предмишницата му.

 


За едно десетилетие брак Алек и Хилария станаха родители на Кармен, девет, Рафаел, седем, Леонардо, шест, Ромео, четири, Еду, две и Марилу, една.


 

Още по темата

Коментари

3
  28 септември 2022 | 00:29 отговор
 

1zqjah'"(){}:/1zqjah;9

 
2 браво
  26 септември 2022 | 10:55 отговор
 

браво, не пилее семето на вятъра.

 
1 Бивш от МВР
  25 септември 2022 | 10:28 отговор
 

Че едно време у "гепиме" без елмаз му изпращах полуголи по паца снимки че на убавицата надежда дойчева че да се види че е по грозна от моя куур.

 
 
25 септември 2022 | 10:28

!!! Novini.bg надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра.

 
25 септември 2022 | 10:28

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.

 
25 септември 2022 | 10:29

ШИЗИ надежда дойчева сигур се има за по голема българка от Надежда Михайлова :)

 
25 септември 2022 | 10:30

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени