Ексклузивно: Излязоха първи детайли за сватбата на Бруклин Бекъм

Първите детайли от предстоящата сватбена церемония на Бруклим Бекъм и Никола Пелц вече са известни! Събитието ще се състои на 9 април и ще бъде повече от впечатляващо.

Според източници булката ще смени две сватбени рокли на Валентино, като информацията, че свекърва ѝ, Виктория Бекъм, ще участва в процеса по създаването на сватбения тоалет, се оказва неточна.

View post on Instagram
 

Ексклузивните права върху снимките от тържеството най-вероятно ще бъдат предоставени на модната библия "Вог". Припомняме ви, че преди години правата за снимките от сватбата на Дейвид и Виктория бяха дадени на сп. "ОК!"

View post on Instagram
 

Братята на Бруклин, Ромео и Круз, ще бъдат кумове на сватбата, а братът на Никола, Брад, ще влезе в ролята на шафер.

Списъкът с гостите е внушително дълъг, като те ще бъдат настанени в огромното имение, включващо цели 27 спални, на бащата на булката - Нелсън във Флорида.

В списъка с поканените, освен семействата на Никола и Бруклин, влизат Джиджи Хадид, Никол Ричи, Гордън Рамзи и съпругата му Тана. За съжаление кръстникът на младоженеца, Елтън Джон най-вероятно ще пропусне събитието, тъй като датата съвпада с предстоящото му турне.

View post on Instagram
 

Според източници Никола и Бруклин са безкрайно развълнувани от факта, че най-накрая ще могат да се оженят. Самият наследник на Дейвид Бекъм преди няколко седмици заяви, че ако не беше пандемията, щяха да са се оженили отдавна. Но тъй като младите влюбени копнеят сватбата им да бъде пищен празник на любовта, трябваше да почакат, за да могат да поканят всички от огромния списък с приятели на тържеството.

Говори се, че в момента бъдещата булка пътува често до Рим, за да пробва сватбените си тоалети и вероятно не пропуска да се съветва с бъдещата си свекърва, която е истински моден гуру и напълно подкрепя любовта между младата красавица и сина ѝ.

View post on Instagram
 

Дейвид Бекъм от своя страна ще се включи в тържеството, като ще държи реч на церемонията.

Телефоните и публикациите в социалните мрежи ще бъдат напълно забранени по време на събитието.

Четете още: Геро драстично се стопи