Звездната красавица от мюзикъла „Ла Ла Ленд“ Ема Стоун се сгоди! Новината бе съобщена от любимия ѝ Дейв Маккери с публикация в Инстаграм.

На снимката двамата позират щастливи и гордо показват красивия годежен пръстен. 31-годишната актриса и 34-годишният сценарист на култовото шоу Saturday Night Live се появиха за пръв път заедно на събитие в началото на годината. Романсът им датира още от 2017 г., но двойката предпочита да не афишира връзката си, заради което дълго време те държат отношенията си почти в тайна.

View post on Instagram
 


Любовта между Ема и Дейв се заражда веднага, след като актрисата участва в шоуто, на което Маккери е сценарист. Една от причините известната красавица да не желае да разкрива детайли от любовта си с Дейв е горчивият ѝ опит с бившата ѝ половинка Андрю Гарфийлд. Привидно двамата се обичаха много, но така и не стигнаха до женитба.

Все още не е известно кога ще бъде сватбата и дали всъщност няма и друг радостен повод Ема и Дейв да бързат да си кажат заветното „Да“.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.