Емил Конрад най-после разкри сексуалната си ориентация! Показа и гаджето си!

18 август 2022 | 11:09
21580
5
Instagram
5

Емил Конрад е сред най-известните влогъри в България, а още от самата му поява в общественото пространство голяма част от неговите последователи си задаваха въпроса каква точно е сексуалната му ориентация.

Ето че дойде моментът той сам да я разкрие, решавайки да го направи чрез своя подкаст “В леглото с Емил Конрад”.

“Моята сексуална ориентация е хомосексуална, аз винаги съм бил гей, никога не съм се чудил дали харесвам жени, дали харесвам мъже. Винаги съм знаел, че харесвам мъже. Никога не съм имал проблем с това” - призна той в клипчето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Conrad (@emilconrad)

Влогърът дори разкри, че има приятел, а в Инстаграм качи и две техни снимки, без да разкрива самоличността на момчето.

“Най-хубавото нещо, което ми се е случвало е, че имам приятел. Аз се чувствам много щастлив в личния си живот. Не споделям голяма част от него онлайн.” - допълни той.

Емил разкри още, че през 2012-а година, когато за първи път е започнал да прави видеа, за него е било почти немислимо да признае сексуалната си ориентация. “Може би е щяло да бъде много по-различно за мен, в работата ми, въпреки че не ми се иска да е така, но мога да разбера, че това е така” - каза той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Conrad (@emilconrad)


Конрад сподели още, че сексуалната му ориентация е била причината два пъти да откаже участие в риалити предаването ВИП Брадър. Тогава той се притеснявал, че тя ще излезе наяве. “Тогава 2015-а - 2016-а година това ме притесняваше, а другата причина беше, че не бях казвал за това, че съм осиновен” - допълни той.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Conrad (@emilconrad)


Емил получи множество одобрителни коментари под видеото от своите последователи, повечето от които изключително много се зарадваха на факта, че той е откровен с тях.

“Толкова се радвам, че си откровен с нас Бъди себе си и не се променяй! Най-важното е да си щастлив!”, “Ааааа...ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!Полагаш толкова усилия в работата си,толкова си искрен с публиката си,заслужаваш да си щастлив!Браво,браво,браво!Гордея се с теб! Пожелавам ти само най-хубаво и дано всичко,което искаш да ти се случи .Бъди жив и здрав,обичан,успешен и много,много щастлив!” и “В Държава пълна с тесногръдие да изразиш свободно мнение, какъв си и какво харесваш при положение, че си известен е просто възхитително! “ - бяха само част от тях.

Коментари

5 Joro
  29 март 2023 | 19:12 отговор
 

Мръсен педераст, лансиран от еврейските НПОта.

 
4 Joro
  29 март 2023 | 16:52 отговор
 

Мръсен педераст, лансиран от еврейските НПОта.

 
3 Ира Маркова
  18 август 2022 | 13:49 отговор
 

Никога не съм се чудила каква ти е ориентацията, мръсно пеерастче

 
 
Хахаха
18 август 2022 | 14:31

Тесногръда селянка

 
Niko
19 август 2022 | 22:43

Кисело е гроздето ли , стринке ?

2 Бивш от МВР
  18 август 2022 | 11:26 отговор
 

Че престъпнико и хубавицата Надка, вика дръжте престъпнико.

 
 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 11:27

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

1 Бивш от МВР
  18 август 2022 | 11:15 отговор
 

Poison Beat feat. Etolie Vipe - The World Will Survive (Original Mix)

 
 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 11:15

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. ............................................................................................................................................. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!! ........................................................................................................................................... !!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 11:17

Че понеже Грознико надка, не е ама въобще не е мазен мангал. Глей че е с по дебели ръце от водещио и от онзи дзвер серина от тенис на корто му. Че за славата на хубавицата Надка, че тя най вече обича да е под светлините на прожектора му.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 11:18

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

Добави Коментар

Най-четени