Автор
Теодор Муховски

Емоции и сълзи: Дейвид Бекъм плаче след гол на Меси, Виктория го прегръща (СНИМКИ)

Виктория и Дейвид Бекъм бяха изключително развълнувани, когато Меси извоюва победата на футболния отбор на Бекъм Интер Маями с 2:1 срещу Крус Асул. Това се случи в последната минута на мача за Купата на Лигата в петък вечер.

Виктория изглеждаше невероятно стилна за голямата футболна вечер. Тя беше пременена в стилен черен гащеризон с изрязани части. По време на напрегнатия мач на стадиона във Флорида Вики допълни изцяло черния си ансамбъл с изящни обеци на капчици и златен часовник.

Докато позираше за снимки, бившата спайска грижовно обви ръце около врата на Дейвид.
"Просто не мога да изразя колко се гордея с Дейвид! Каква нощ в Маями!“

View post on Instagram
 

Модната дизайнерка сподели галерия от бляскави снимки на двойката и двете им най-малки деца Круз, на 18 г., и Харпър, на 12 г., по време на мача.

В друг пост в социалните мрежи Виктория, Дейвид и Харпър лъчезарно позираха с приятелката си Ким Кардашиян и сина ѝ Сейнт Уест.

Ким изглеждаше стилна, докато показваше тонизираното си коремче в изрязана бяла тениска и чифт скъсани дънки.

View post on Instagram
 

Основателката на SKIMS и риалити звезда допълни визията си с привличаща вниманието розова миниатюрна чанта Chanel.

Дейвид и Виктория се щракнаха и с бременната Серена Уилямс, която беше облечена с изрязана тениска и клин.

Леброн Джеймс не можа да сдържи усмивката си, докато обгръщаше приятелски с ръка Дейвид. Баскетболистът изглеждаше изключително готин в бяла тениска Nike, която съчетаваше с екстравагантна шапка.

Най-големият син на Виктория - Бруклин, не присъства на мача, тъй като се наслаждава на слънцето в Сен Тропе, Франция, заедно със съпругата си Никола.

По време на футболната среща Дейвид беше много емоционален и почти се разплака от радост след победния гол на Меси в продължението на мача при дебюта му.

View post on Instagram
 


Меси влезе като резерва в 54-ата минута на мача, за да направи първото си участие за отбора от МЛС, и го направи запомнящо се.

В 94-ата минута аржентинецът вкара зашеметяващ пряк свободен удар в горния ляв ъгъл, което доведе до победа на неговия отбор.

Честно казано, веднага щом вкарах този гол, си помислих: "Така трябваше да завърши всичко", каза по-късно Меси в предаването MLS Season Pass на Apple.