Автор
Ева Григорова

Ето ги последните снимки на Ивана Тръмп, тя планирала пътуване, за което трябвало да тръгне днес

Смъртта на Ивана Тръмп дойде привидно без предупреждение, но на няколко скорошни нейни снимки, направени през месеците, предшестващи трагичната ѝ кончина, първата съпруга на бившия президент Доналд Тръмп изглежда крехка и дори се нуждае от помощ, за да се придвижва из оживения Ню Йорк.

Полицейското управление на Голямата ябълка потвърди, че 73-годишната светска дама е била открита мъртва в нейния апартамент в четвъртък, 14 юли. Според изявлението на полицията, тя е намерена "в безсъзнание”, смъртта ѝ е обявена на място. Съдебните лекари все още работят, за да установят причините, довели до нейната смърт.


В медиите се появи информация и че г-жа Тръмп е планирала пътуване до Сен Тропе, за което е трябвало да замине днес. “Това щеше да е първото ѝ пътуване след пандемията. Тя се страхуваше да не се зарази с вируса.” -заяви нейната близка приятелка Ники Хаскел.

“Смъртта на бившия съпруг на Ивана Росано Рубиконди през октомври миналата година я сукриши изключително много”, каза още Хаскел.


“С разбито сърце съм от смъртта на майка ми. Мама демонстрираше сила, упоритост и решителност във всяко свое действие. Тя живееше пълноценно – никога не пропускаше възможността да се смее и танцува“, написа 40-годишната дъщеря на Ивана Тръмп - Иванка. “Тя ще ми липсва завинаги и ще пазя спомена за нея жив в сърцето си“ - допълни тя.


Самият Доналд потвърди смъртта ѝ в своята социална медия Truth Social. „Много съм натъжен да съобщя на всички, които я обичаха, а има много такива, че Ивана Тръмп почина в дома си в Ню Йорк“, написа той. „Тя беше прекрасна, красива и невероятна жена, която водеше страхотен и вдъхновяващ живот. Нейната гордост и радост бяха трите ѝ деца Доналд-младши, Иванка и Ерик. Тя беше толкова горда с тях, както всички ние бяхме толкова горди с нея. Почивай в мир, Ивана!“