Ето ги последните снимки на Ивана Тръмп, тя планирала пътуване, за което трябвало да тръгне днес

15 юли 2022 | 15:17
12539
2
Getty Images/Twitter
2

Смъртта на Ивана Тръмп дойде привидно без предупреждение, но на няколко скорошни нейни снимки, направени през месеците, предшестващи трагичната ѝ кончина, първата съпруга на бившия президент Доналд Тръмп изглежда крехка и дори се нуждае от помощ, за да се придвижва из оживения Ню Йорк.

Полицейското управление на Голямата ябълка потвърди, че 73-годишната светска дама е била открита мъртва в нейния апартамент в четвъртък, 14 юли. Според изявлението на полицията, тя е намерена "в безсъзнание”, смъртта ѝ е обявена на място. Съдебните лекари все още работят, за да установят причините, довели до нейната смърт.


В медиите се появи информация и че г-жа Тръмп е планирала пътуване до Сен Тропе, за което е трябвало да замине днес. “Това щеше да е първото ѝ пътуване след пандемията. Тя се страхуваше да не се зарази с вируса.” -заяви нейната близка приятелка Ники Хаскел.

“Смъртта на бившия съпруг на Ивана Росано Рубиконди през октомври миналата година я сукриши изключително много”, каза още Хаскел.

 


“С разбито сърце съм от смъртта на майка ми. Мама демонстрираше сила, упоритост и решителност във всяко свое действие. Тя живееше пълноценно – никога не пропускаше възможността да се смее и танцува“, написа 40-годишната дъщеря на Ивана Тръмп - Иванка. “Тя ще ми липсва завинаги и ще пазя спомена за нея жив в сърцето си“ - допълни тя.

 


Самият Доналд потвърди смъртта ѝ в своята социална медия Truth Social. „Много съм натъжен да съобщя на всички, които я обичаха, а има много такива, че Ивана Тръмп почина в дома си в Ню Йорк“, написа той. „Тя беше прекрасна, красива и невероятна жена, която водеше страхотен и вдъхновяващ живот. Нейната гордост и радост бяха трите ѝ деца Доналд-младши, Иванка и Ерик. Тя беше толкова горда с тях, както всички ние бяхме толкова горди с нея. Почивай в мир, Ивана!“Още по темата

Коментари

2
  17 юли 2022 | 22:16 отговор
 

 
1 Щом се е страхувала....
  15 юли 2022 | 16:33 отговор
 

Да не би случайно да е била с две ваксини и бустер??? А може би повече?

 
 
15 юли 2022 | 16:50

Вие сте имбецил.

Добави Коментар

Най-четени