Ето го дългоочакваното видео на песента на Емилия и Денис Теофиков 'Пак ще се броиш'

Броени минути след като най-дългоочакваният дует - този на Емилия и покойния тийнлюбимец Денис Теофиков се завъртя в YouTube канала, песента вече е хит. Към момента тя е видяна от над 3 500 потребители на мрежата и е събрала над 5 000 харесвания, като броя продължава главоломно да расте.

Новата песен „Пак ще се броиш“ е направена като криминале, а двамата изпълнители имат роли в клипа – певицата е Куклето, а колегата ѝ е с прякор Перчема.

View post on Instagram
 


Видеото е заснето още преди година, но беше замразено в пандемията. В проекта участват любимите актьори от „Под прикритие“. Михаил Билалов, който изигра култовия мафиот Джаро, е в ролята на Майката. Мариан Вълев, познат като Куката, тук е наречен Немеца. Малкият Близнак Тишо, в чийто образ влезе Кирил Ефремов, е колоритният Барон Мечо.

За отрицателно време, след появата на клипа в канала, лавина от суперлативи затрупа Емилия, след като само преди седмица тя съобщи деня и часа на премиерата на песента.

View post on Instagram
 


„Браво, уникална песен, с много хубав клип. Много жалко, че те няма, Денис... Ти винаги ще останеш в сърцата ни красавец „, „Уникална песен! Жалко,че Денко не е тук сред нас! Щастието ни щеше да бъде още по голямо!, „Песента е уникална, а на мен ми е тъжно, че толкова талантливо и младо момче като Денис ни напусна. Така е, ние си правим планове, но Господ има други за нас. Денис, където и да си, знай че ние никога няма да те забравим!"

„ХИТ! Песента е уникална като другите две! Браво на целя екип. Денко както винаги уникален! Завинаги в моето сърце! Денис номер -1 няма слабо. Браво, Емилия, поздравления за тази уникална песен! “, гласят коментарите на развълнувани фенове.

Припомняме, че младият певец загина на 24 октомври, след като падна от 7-ия етаж на сграда.

Четете още: Емилия показа плаката към клипа на парчето с Денис Теофиков