Димитър Рачков не е сред звездите, които обичат да излагат на показ личния си живот, но когато има повод, актьорът щедро споделя мигове от него с почитателите си.

В петък щастливият баща публикува общ кадър със сина си – Митко-младши, който е от връзката му със сценаристката Христина Апостолова – днес съпруга на сценариста Евтим Милошев.

View post on Instagram
 

Тогава синът им навърши 14 години, а двамата родители се събраха, за да отбележат празника заедно в столичен ресторант. "Честит рожден ден, моето момче! Бъди здрав! Обичам те!", написа емоционално актьорът в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

От кадъра ясно личи, че Митко наистина е одрал кожата на майка си и ако не знаем, че е син на Рачков, едва ли бихме предположили дори, че е наследник на комика. А че младежът е пълно копие на майка си го доказа и снимка, която актьорът Владо Пенев сподели на профила си в Инстаграм още през октомври.

View post on Instagram
 

Макар и да не прилича по външен вид на прочутия си татко обаче, Митко-младши все пак е наследил от него страстта към актьорското майсторство. В момента той участва в нашумелия български сериал "Откраднат живот", един от сценаристите на който е майка му Христина.

Четете още: Рачков чака бебе?