Ето как изглежда дъщерята на Никол Кидман и Том Круз

Въпреки че много холивудски звезди правят всичко възможно, за да запазят личното пространство на децата си, когато си наследник на легендарни актьори, е почти невъзможно да не привличаш вниманието на медиите. Такъв е и случаят с дъщерята на Никол Кидман и Том Круз - Изабела Джейн Круз, която вече не е малко момиченце, а прекрасна млада жена.

Звездните актьори така и не успяха да се сдобият с деца по естествен път, но осиновиха две. Момиче и момче - Конър и Изабела.

Когато Никол и Том се разведоха, Изабела бе съвсем малко дете - едва на 8, а брат ѝ на 6. Но днес ще се съсредоточим върху нея, защото визията ѝ и промяната, настъпила с порастването ѝ, е наистина впечатляваща. И до днес Бела се показва рядко пред обективите, а появите ѝ на червения килим са още по-редки. Всъщност, тя никак не си пада да привлича вниманието върху себе си, а използва профила си в Инстаграм, за да показва изкуството си.

View post on Instagram
 

Оказа се, че г-ца Круз се е отдала на изобразителното изкуство, а творбите ѝ са доста впечатляващи. Тя самата е истинско олицетворение на понятието "артистичен човек" - не може да се каже, че се е поддала на холивудския блясък. Напротив - стилът ѝ на обличане е по-скоро гръндж, а по тялото ѝ определено не липсват татуировки. Изабела очевидно не е залитнала по естетичните процедури, а разчита на естествената си красота, което е достойно за поздравление. Смело може да се заяви, че видът ѝ издава, че е истински бунтар и много интересна млада дама.

View post on Instagram
 

Четете още: Пълен резил: Нойзи скочи срещу Лора Крумова в ефир