Автор
Ева Григорова

Ето как Кейт Мидълтън украси елхата на Кралицата

“Малките жестове на доброта носят утеха и облекчение в най-мрачните моменти” - това каза херцогинята на Кеймбридж. Тя допълни, че пандемията ни е показала “колко много се нуждаем всъщност един от друг”.

Изявлението си Кейт направи по повод специална празнична програма, наречена Royal Carols: Together At Christmas, която ще бъде излъчена точно на Коледа по британската телевизия ITV.

View post on Instagram
 

На нови снимки от едночасовия филм се вижда как Кейт украсява елхи в Уестминстърското абатство. Те са изпратени специално от кралица Елизабет II от нейния парк в Уиндзор. От фотосите се вижда как Мидълтън поставя за акцент червени панделки, облечена с празнична жилетка на Miu Miu, която се продава на внушителната цена от 1,350 паунда.

View post on Instagram
 


В рамките на Royal Carols: Together At Christmas херцогинята споделя още, че Уестминстърското абатство е изключително специално място за нея и съпругът ѝ принц Уилям. Двамата сключиха брак именно там през 2011 г.

Участие в специалното предаване ще вземат различни членове на кралското семейство, включително контесата на Уесекс, принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едоардо Мози, принцеса Южени, както и Зара и Майк Тиндал. На кадрите могат да бъдат видени и родителите на Кейт Каръл и Майкъл Мидълтън, както и нейният брат Джеймс, в компанията на сестра ѝ Пипа.

View post on Instagram
 


В The Together At Christmas участват и различни “невъзпети герои” от цяла Великобритания, които защитават и се грижат за обществата, в които живеят. Сред тях са представители на благотворителни организации и патронажи на Кралицата.



Първоначално програмата трябваше да бъде излъчена по BBC, но принц Уилям и Кейт Мидълтън решили да я преместят и зрителите да могат да я гледат по ITV. До скандала се стигна след като BBC излъчи The Princes and the Press, предаване което бе разкритикувано от Кралицата, принц Чарлз, както и от херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

Предаването се фокусира върху отношенията на принцовете Уилям и Хари с медиите, както и върху решението на по-младия от братята да напусне Великобритания, заедно със своята съпруга Меган Маркъл. В поредицата се твърди още, че източници близки до принцовете, са давали тайно сведения на медиите за различни противоречиви обстоятелства.