Автор
Ева Григорова

Ето как Меган и Хари се опитаха да се сдобрят с Кейт и Уилям

В медиите се появи информацията, че принц Хари и Меган Маркъл поканили принц Уилям и семейството му на първия рожден ден на тяхната дъщеричка Лилибет.

Херцозите на Съсекс отбелязаха празника при завръщането си във Великобритания за платинения юбилей на кралица Елизабет II. Това бил и опитът на Меган и Хари да си проправят път обратно към кралското семейство, след поредицата от шокиращи интервюта, които двамата дадоха за американската преса.

View post on Instagram
 

Принц Уилям обаче преценил, че не желае да подаде ръка на брат си и неговата противоречива съпруга и отказал поканата.

Малко по-късно Меган и Хари решиха да напуснат Великобритания преди края на празненствата в чест на Кралицата и така не успяха да се видят насаме с голяма част от членовете на кралското семейство. Нито пък принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да прекарат време със своите братовчеди - Арчи и Лилибет.

View post on Instagram
 


Близки до принц Уилям споделят, че той е изключително предпазлив с комуникацията със своя брат, тъй като му няма доверие и не знае как думите му ще бъдат изтълкувани от Хари. Бъдещият крал се притеснявал и как херцозите на Съсекс ще контактуват от тук нататък с медиите и каква информация могат да споделят с тях.

Въпреки това херцозите на Кеймбридж пожелаха честит рожден ден на малката Лили в своя профил в Инстаграм, както направиха и останалата част от членовете на кралското семейство.

View post on Instagram
 


До медиите достигна информация и, че кралица Елизабет II e успяла да се види два пъти с правнучката си по време на нейното посещение в Лондон. Партито за рождения ден на Лили било в предишния дом на Меган и Хари - Фрогмор котидж. На него присъствали различни членове на знатното семейство, сред които били Зара и Майк Тиндал, заедно с трите им деца, както и Питър Филипс и неговите две дъщери.



По всичко личи, че принц Чарлз също е решил да не посети първия рожден ден на своята внучка.