Ето каква роля играе Димитър Маринов във филма с Дензъл Уошингтън

След като вече научихме за новия, вече завършен, проект на носителя на "Оскар" Димитър Маринов, време е да издадем и малко повече подробности около него.

Филмът "Малки неща", в който българинът си партнира не с кого и да е, а с колоса на Холивуд Дензъл Уошингтън, и не по-малко талантливия феномен Джаред Лето, се оказва най-гледаният в САЩ за първите си седмици на големия екран, въпреки че едновременно с шествието му из киносалоните се излъчва и онлайн.

Две седмици - един миг! Дори и не предполагах, че тази идея превърната в реалност, превърна реалността ми в...

Публикувахте от Dimiter Marinov в Вторник, 10 декември 2019 г.

В лентата, която направи премиерата си в началото на януари, героят на Маринов има нелеката задача да разчисти веществените доказателства от гузната съвест на Уошингтън. А Дензъл, който и тук се подвизава в ролята на полицай, се оплита в мрежата на минало, свързващо го с убийствата на млади жени. Във фила Димитър играе собственик на мотел, славещ се с не особено добрата си репутация на незаконен бардак.

"Не искам проблеми, не знам какви са момичетата отвън" - това са първите реплики на Маринов, след като в жалкото му подобие на фоайе, преградено с решетки, влиза двукратният носител на "Оскар" Дензъл Уошингтън.

It is in movie theaters: "The Little Things". Starring Denzel Washington, Rami Malek and Jared Leto. Written & Directed by John Lee Hancock. I am guest-starring in partnering with Denzel Washington. So proud!

Публикувахте от Dimiter Marinov в Вторник, 5 януари 2021 г.

Сюжетът на филма, под режисурата на Джон Лий Ханкок, се върти около полицейско разследване, свързано с убийството на ред жени в Лос Анджелис. Към настояща дата начело на униформените стои Джим Бакстър (Реми Малек, изиграл ролята на Фреди Меркюри). Той получава подкрепа от героя на Дензъл, тръгнало по дирите на подобен - ако не и същия, извършител още преди години. Голямата загадка в лентата е фокусирана именно върху въпроса кой е убиецът. В мръсния гащеризон на основния заподозрян обаче се намърдва една от най-талантливите откачалки на Холивуд - Джаред Лето.

Фронтменът на 30 Seconds To Mars е истинско попадение в каста на "Малките неща", а образът, който пресъздава, е толкова отвратителен, че успява да предизвика у зрителите още в първите секунди от появата си чувство на дълбока омраза. Отношение им обаче към героя му - Албърт Спарма, постепенно се променя, след като бързо успява да разсее подозренията.

Филмът, както самият Димитър Маринов предвиди по-рано, излезе точно навреме, предвид предстоящата церемония по връчването на наградите "Оскар" през април. Да припомним още, че само дни след премиерата му стана ясно, че Джаред Лето е сред номинираните имена, които ще се борят за „Златен глобус“ в категорията за поддържаща роля.

View post on Instagram
 

Четете още: Димитър Маринов разказа за работата с Дензъл Уошингтън - вижте какви условия е имал звездният актьор