Докато води жестоки битки в съда с бившата си изгора, Амбър Хърд, Джони Деп е в началото на нова романтична връзка. Говори се, че в момента той прекарва свободното си време, гушкайки се с модела Софи Херман, с която поддържа контакт от няколко месеца. Двамата дори били забелязани наскоро в известен лондонски хотел.

Според източници Софи сама е написала телефонния си номер на бележка и я е промушила между струните на китарата на Джони, а той се е възползвал от този жест още на следващия ден и от тогава двамата често се чуват и се срещат. Явно Деп открива щастието си при Софи, което му позволява да се разсее от безмилостната съдебна битка, която води с бившата си съпруга Амбър Хърд.

Припомняме ви, че двамата влязоха в съда поради много причини и обвинение и от двете страни. И двамата взаимно се обвиняваха в домашно насилие, а разказите, които изплуват по време на делото, могат да изумят всекиго. Джони посочи, че Амбър съвсем не е била най-добрата съпруга и дори е имала афера с Илон Мъск по време на брака им.

Към момента нито Джони, нито Софи са потвърдили слуховете, че са заедно. Говорителите им също са отказали коментар по темата.

Четете още: Алек Болдуин стана баща за шести път, на 62!