Автор
Люблена Папазова

Ето кои са новите водещи при Гала

Новите водещи при Гала включват както познати, така и напълно непознати за широката публика лица, разбра Woman.bg. На мястото на Илиян Любомиров влиза друг писател -Георги Блажев, който не е популярен сред зрителите, но е сред сценаристите на много предавания като „Фермата“, „Мастършеф“ и много други. Брюнетът е женен и има дете, но и много фенки заради участието си в Пощенска кутия за мръсни приказки. Освен него при Гала сядат актьорът Дарин Ангелов и синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова на мястото на Андреа Банда Банда, Ева Веселинова, Юлиан Константинов.

Идеята била Гала да бъде заобиколена от млади и красиви лица. Новите панелисти зрителите ще видят за първи път заедно в понеделник, когато "На кафе" се връща след лятната отпуска. След кардиналната чистка на екипа в "На кафе", една от оцелелите се оказа репортерката и дъщеря на журналиста Димитър Цонев - Деси Цонева. С този факт се похвали самата тя: "Обратно на работа", обяви с кадър във Фейсбук завръщането си при Гала. Цонева показа и кадри от планьорката на Гала и екипа „На кафе“-как на голяма маса от рано сутринта мъдрят темите и гостите, правят график и обсъждат задачите на всеки.

11 дни след като през октомври 2019 година роди Бианка-Димана, Деси направи интервю с бившата адреналинка Камелия Аврамова. Дори и в деня на раждането трябвало Деси Цонева да е на снимки.

Четете още: Сашо Кадиев чукна 37 с най-важните жени