Автор
Антония Дамянова

Ето кой актьор ще изиграе младия Джеймс Бонд

Арън Тейлър-Джонсън е името, което спечели сърцата на комисията по време на таен кастинг за ролята на именития агент Джеймс Бонд.

Той вече е изненадващият фаворит, след като се е явил на свръхсекретен кастинг за ролята на Джеймс Бонд, пише "Сън", позовавайки се на информацията на вътрешни източници. Същите твърдят, че продуцентите и Барбара Броколи - един от контролиращите акционери на филмовия франчайз, "много са го харесали".

До този момент сред имената, които се завъртяха в мелницата на слуховете за евентуални избраници за ролята, са тези на Том Харди, Том Хидълстън, Ричард Мадън и Идрис Елба. Досега обаче сред тях не присъстваше това на Тейлър-Джонсън.

Оказва се, че много хора не си представят Тейлър-Джонсън в ролята, а като причина изданието посочва факта, че те просто не са свикнали да го чуват да говори на родния му английски акцент.

В някои от най-големите си роли във филми като "Kick-Ass" и "Годзила" Арън Тейлър-Джонсън говори с американски акцент. Дори в "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" той използва по-скоро източноевропейски акцент, който също не би паснал на типичния образ на Бонд.

Има обаче един филм, в който Арън Тейлър-Джонсън демонстрира изключителен английски акцент, и това е последния му проект „Bullet Train“. Въпросният трилър, включващ в състава си цяла плеяда от холивудски знаменитости, разкрива също и неговите екшън умения. Във филма участват Брад Пит, Джоуи Кинг, Брайън Тайри Хенри, Андрю Коджи, Хироюки Санада, Майкъл Шанън, Бад Бъни, Сандра Бълок, Зази Бец, Логан Лерман, Маси Ока и Карен Фукухара.



Изданието посочва и друга причина Арън Тейлър-Джонсън да е сред фаворитите на комисията. Той е на идеалната възраст да поеме роля като Джеймс Бонд. На 32 години това ще му даде достатъчно време да се снима в различни продължения, преди да стане твърде стар за ролята.

Последният от именитите звезди, изиграли Бонд, е Даниел Крейг, чието последно превъплъщение в героя приключи със "Смъртта може да почака" от 2021 г. Даниел Крейг изпълнява ролята в период от 15 години, през които се снима в пет филма. Първата роля поема през 2006 г. в "Казино Роял", когато актьорът е на 38 години.

Четете още: Забрани като за световно в Катар: не смей да спиш с жена, за която не си женен