Автор
Ева Григорова

Ето къде се озова шеф Токев веднага след затвора

Малко след като бе освободен предсрочно от затвора, шеф Токев отпътува за българското Черноморие.
По информация на в. “Уикенд” в момента той е на почивка заедно със семейството си в Лозенец. Той дори се опитал да се дегизира с бейзболна шапка и слънчеви очила, но по-наблюдателните курортисти веднага го разпознали.



Според мълвата той е отпътувал за морето, не само за да се бори със спомените си от затвора, но и по работа. Готвачът стопанисва ресторант към плажен комплекс на Приморско съвместно с концесионера на плажната ивица.

Припомняме, че скандалът с популярния шеф-готвач избухна в края на миналата година, след като през ноември 2021-ва беше заловен да шофира пиян с разкъсани гуми и само по джанти огромния си бял пикап "Мерцедес". Алкохолната проба на Токев показа наличието на 1,9 промила алкохол в кръвта му. За да избегне тежка присъда за повторното си задържане пиян зад волана (той е залавян и през 2019 г. във Варна), Андре Токев предпочете да се разкае публично и да сключи споразумение с прокуратурата. Така той беше осъден на 10 месеца затвор, но бе освободен три месеца по-рано.



"Няма какво да кажа… Сигурен съм, че повече никога няма да се кача зад волана пил, взех си поука. Сега искам да бъда оставен на спокойствие" - коментира той при пускането си на свобода.