Автор
Христина Кирилова

Ето това е модерно семейство: Бен Афлек събра Джей Ло и бившата си (снимки)

Изглежда, че в семейството на Джей Ло и Бен Афлек цари чудесна толерантност и в дома им бившите не са тема табу. Напротив - в неделя латинодивата и предишната съпруга на любимия ѝ - Дженифър Гарнър, се събраха и показаха на света, че помежду им има отлично разбирателство.

Поводът настоящата и бившата жена на Афлек да се срещнат беше музикално събитие, на което се е зародила приказна семейна обстановка, според очевидци. Звездите присъстваха заедно с децата си и по всичко личи, че няма и намек за вражда между певицата и актрисата.

Любопитен факт е, че Джей Ло и Бен Афлек пристигнаха отделно от Дженифър Гарнър, но на събитието присъстваха всичките им деца. Певицата беше заложила на семпъл, но много стилен аутфит - дънки с висока талия и сако туит. Разбира се, визията ѝ бе завършена от токчета - Loubutins в маслинов цвят.

View post on Instagram
 

Гарнър от своя страна заложи на по-спортна визия от пухкав пуловер, класическо черно, зимно яке и удобни маратонки.

И макар Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър да са толкова различни една от друга, едно можем да признаем на Бен - определено има отличен вкус за жени.

Съвсем наскоро Лопес заяви, че семейството ѝ с Афлек е "истинска благословия" и че е в прекрасни отношения с Гарнър. Дори сподели, че е много радостна от факта, че имат общо 5 прекрасни деца.

Четете още: Трета бременност или разтърсваща депресия: Защо Меган изчезна?