Автор
Веселина Петрова

Ето я красивата Сюрея от сериала „Завинаги“ по бански

Красивата актриса Аслъ Енвер, която нашумя у нас с ролята на Сюрея в хитовия сериал „Завинаги“, се е отдала на релакс и плаж през горещите летни дни.

View post on Instagram
 

Хубавицата пусна кадри по бански, които разтуптяха сърцата на мъжката част от последователите й в социалната мрежа „Инстаграм“.

View post on Instagram
 

Аслъ се радва на хубавото време и посреща всеки ден с усмивка, която не пропуска да сподели с видео стори с почитателите си в мрежата.

"Много бързо успявам да изляза от роля в края на работния ден. Не съм толкова чувствителна, колкото е Сюрея, например. Много по-лесно се отърсвам от отрицателните емоции и се завръщам към ежедневната си рутина. Практична съм. Човек на действията. И често не съм склонна да проявявам толкова толеранс и доброта към околните", казва в интервю актрисата.

И допълва, че е човек, изпитващ емпатията към околните. И на това я е научила професията. "Интересното в нашата професия е, че докато един ден снимаме сватба и сме с приповдигнато настроение, на следващия снимаме в болница и от нас се изисква да излъчваме отчаяние, страх и безпомощност. Това, от своя страна, ме учи да се адаптирам бързо според обстоятелствата, защото и животът е такъв - днес се смеем, а утре може би ще плачем".