Ето защо Нина Добрев си тръгна бързо-бързо от България

Нина Добрев е от звездите, които уважават своите корени. Звездата често си идва на родна земя, защото тук живят нейните баба и дядо. Преди дни Нина кацна на летището в София. Визитата ѝ трябвало да остане тайна, но участникът в предишния сезон на „Фермата“ - Сами Хоссни, с когото са пътували три часа в самолета от Лондон до София, я издаде, като публикува снимка с нея.

Нина остана у нас четири дни. А ловците на автографи я издебнаха пред дома на баба и дядо ѝ, където красавицата бе отседнала. За жалост поводът за визитата ѝ бил тъжен, но тя не пожелала да разкрие какъв точно е той, писа "Монитор".

„Беше много мила и точно за една минута я видяхме“, разкрива ловецът на автографи Веселин Любенов, който е успял и да се щракне с брюнетката.

Нина Добрев била трудна за разпознаване, защото била облечена в дебело пухено черно яке и с маска, която покривала почти цялото ѝ лице. Феновете я пресрещнали пред апартамента на баба и дядо ѝ и дори я попитали дали има шанс да се завърне в деветия сезон на култовия сериал „Дневниците на вампира“, благодарение на който стана популярна.

View post on Instagram
 


След визитата в София Нина побърза да се върне при своя любим - трикратният олимпийски шампион в сноуборда Шон Уайт, известен като Летящия домат.

View post on Instagram
 

Двамата планират да посрещнат коледните празници в планината. Зимният сезон им е любим, поради естеството на работа на Уайт, разкрива в интервю Нина. Това не е първият път, в който Добрев и Уайт се събират семейно. На Деня на благодарността те бяха със семейството на Уайт и неговите малки племенници.

Нина и сноубордистът излизат от началото на годината. За първи път се заговори, че имат връзка през март, когато ги видяхме да карат заедно колела в Малибу, Калифорния. Те обаче разкриха връзката си официално малко по-късно, когато Добрев публикува снимка, на която подстригва Уайт.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...