Автор
Веселина Петрова

Ева Лонгория показа побелелите си коси

Много жени по света трябваше да се справят с проблема побелели коси, заради пандемията и факта, че фризьорските салони бяха затворени. Някои дори се шегуваха, че след края на извънредното положение пред фризьорските и козметични салони ще има дълги опашки. Е, някои дами се справиха чудесно с предизвикателствата и сами, в домашна среда. Една от тях бе и актрисата Ева Лонгория.

Актрисата, за която обикновено се грижи цяла армия от специалисти, показа в Инстаграм колко много е пораснала косата ѝ и как издайнически се белее. И тъй като тя е решила да спазва стриктно карантината, за да не застраши здравето на близките си, е взела нещата в свои ръце.


„Дори и самата аз съм в шок. Не бях готова за толкова много сиви коси. Никога не съм ги оставяла да израстат толкова!“, казва Ева във видео, публикувано в Инстаграм.
Разбира се, тя получи много поздравления за това, че не се притеснява да се покаже така и че без проблем се справя сама с положението. Ева дори показва боята, която е избрала, за да скрие белите коси.