Феноменалната Мария Бакалова ще се снима в холивудски трилър

Мария Бакалова ще се снима в холивудския трилър с работно заглавие "Тела, тела, тела". Сред плеядата от звезди, които ще ѝ правят компания, са Амандла Стенбърг, Майхала Херолд и бившият годеник на Ариана Гранде - Пит Дейвидсън.

С това се похвали самата Мария на профила си в Инстаграм. Младата актриса сподели пост с новина за предстоящите снимки на новата кинолента на Халина Рейн, публикувана в "Дедлайн". Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия проект, в който ще участвам!, гласи съобщението на Бакалова в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Към момента подробности около сюжета не са известни, но запознати с проекта го описват като криминален филм за поредица от убийства. Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад "Минари", "Лейди Бърд", "Нешлифовани диаманти", "Вади ножовете".

"Бакалова беше сравнително неизвестна, преди Саша Барън Коен да я избра за ролята на Тутар в "Борат 2", пише "Дедлайн". Тя ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за "Оскар" за актриса в поддържаща роля. Във филма "Тела, тела, тела" ще бъде една от първите ѝ главни роли, но тя вече беше избрана за участие в комедията на Джъд Апатоу - The Bubble ("Балонът"), допълват още от изданието. В него 24-годишната българка ще си партнира със звезди като Дейвид Духовни и Педро Паскал.

View post on Instagram
 

Радостта си от бляскавата новина около Мария изрази и журналистът Георги Тошев. „Yes! Мария започва снимки в Ню Йорк на нов филм! Трилър! И то в каква компания .... Go Maria!“, написа той на профила си във Фейсбук.

Yes! Мария започва снимки в Ню Йорк на нов филм! Трилър! И то в каква компания .... Go Maria!

Публикувахте от Georgi Toshev в Вторник, 6 април 2021 г.


Малко преди да публикува информацията за предстоящия ѝ филмов проект, Мария Бакалова сподели в мрежата и снимки от фотосесия за списание "Джи Кю", което я поставя на корицата си. В придружаващата статия за нашето момиче се посочва, че филмът "Борат 2" е забележителен не само със сцената с Рудолф Джулиани, но и с пробива и впечатляващия талант на актрисата Мария Бакалова.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Бакалова проби в Холивуд! Снима филм с Дейвид Духовни