Фенове критикуват Джей Ло за този тоалет: състарявал я!

19 август 2022 | 16:14
6716
2
Инстаграм, Getty images
2

Певицата обикновено впечатлява с избора си. Този път обаче тоалетът, който беше облякла, не се хареса на почитателите й.

Латино дивата бе засечена от папараци да се разхожда в центъра на Ню Йорк.
 

53-годишната чаровна изпълнителка бе облякла полупрозрачна дантелена рокля в цвят лавандула на Gucci с макси дължина.

Високи сребристи обувки, чанта Valentino, снежнобяла яка и слънчеви очила допълват визията на любимката на милиони по света.

Според журналистите на Daily Mail, Джей Ло е изглеждала много шик. Не не същото мнение обаче са почитателите на изпълнителката, пише "Вихрогон".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Те изобщо не са впечатлени от външния й вид и я подлагат на безпощадна критика под материала.

Част от тях директно я наричат пенсионерка, определяйки роклята й като старомодна."Изглежда като пенсионерка заради роклята", "Изглежда ужасно", "Обикновено Лопес изглежда яко, но сега е ужасна", "Най-ужасната рокля на света", "Състарила се е с 15 години заради тоалета", "Голям смях", "Кошмар", "Погледни се в огледалото", са само част от коментарите.


Коментари

2 Анонимен
  20 август 2022 | 10:53 отговор
 

И се хвалиш с това нали знаеш как се казва на такива жени явно си го закъсала щом и с цигани си тръгнала.

 
1 Ивелина
  19 август 2022 | 18:58 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 

Добави Коментар

Най-четени