Автор
Ева Григорова

Фенове към Благо: Джизъс нещо не правиш като хората! Жена ти изглежда много нещастна!

През юли Благой Георгиев заведе настоящата си половинка на почивка в Тасос.

По-наблюдателните забелязаха, че мястото, което е избрал за ваканцията си с Поли е същото, на което почива миналата година с тогавашната си половинка Златка Райкова.

View post on Instagram
 

Дори се появиха твърдения, че Джизъса и новата му съпруга са отседнали в абсолютно същия апартамент. Само преди година бившият футболист демонстрираше щастливи моменти със Златка и сина им Благой, а днес вече е в компанията на Поли и двете му по-големи деца от бившата гимнастичка Христина Витанова.

View post on Instagram
 


Джизъса качи и фотос от морска разходка, на която е завел Поли, а феновете го засипаха с коментари, чудейки се защо новата му булка не се усмихва и изглежда доста нещастна.

View post on Instagram
 


“Блаже жената нещастна изглежда, да не търсиш нова след почивката”, “След сватбата булката спря да се усмихва, но младоженеца е щастлив.”, “Джизъс, абе нещо не правиш като хората. Тя тая жена много нещастна изглежда.” - бяха само част от коментарите под поста.

Джизъса обаче въобще не се трогна от споделянията на своите приятели и побърза да замине за Белград, където отново демонстрира усмивки, но този път в компанията на свои приятели.

View post on Instagram