Автор
Woman.bg

Фенове на Джони Деп гонят Амбър Хърд от "Аквамен 2"

Година след премиерата на „Аквамен“ тръпнем да се насладим на неговото продължение. Такова ще има, но ще се наложи да се въоръжим с още малко търпение, тъй като лентата е предвидена да тръгне по световните екрани през 2022 г.

Липса на търпение обаче се усети при някои фенове на блокбастъра, които не искат Амбър Хърд да участва във втория филм. Дори е пусната в ход онлайн петиция, която има за цел да извади актрисата от снимачната площадка на „Аквамен 2“.

View post on Instagram
 

Повод за вълната от недоволство са обвиненията на Хърд срещу бившия ѝ съпруг – актьора Джони Деп, че упражнявал домашно насилие над нея по време на съвместния им брак.

В петицията дори има твърдения, че Амбър била изфабрикувала обвиненията срещу актьора с цел привличане на симпатии върху нея за сметка на Джони Деп от цялата създала се ситуация.

С всеки изминал час списъкът набира все повече подписи, като към момента подкрепилите идеята Амбър Хърд да бъде премахната от филма са над 40 хиляди.

View post on Instagram
 

_____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.