Фенове полудяха по дъщерята на Хюрем Султан - вижте я!

Актрисата Мерием Узерли, която се превъплъти в ролята на Хюрем Султан от турския сериал „Великолепният век“, сподели очарователно селфи с дъщеря си.

Впечатляващият фотос се появи в блога ѝ и на секундата разтопи сърцата на феновете ѝ.

„Толкова хубава като майка си“, „Малката Александра Анастасия Лисовска Султан“,„Какви красавици“, „И майката, и дъщерята са много красиви“, ,„Хубави момичета“, „Малката Мерием“, „Как прилича на мама“, „Мамини очи“ , „Ти си моята любима актриса“, „Много красива и естествена майка“, са само част от възторжените коментари на почитателите на Мерием.


Малката красавица носи звучното име Лара Джемине и е родена на 10 февруари 2014 г. Майка ѝ я отглежда сама. В момента двете живеят в Германия, но звездата и дъщеричката ѝ често се връща в Турция.

Мерием е родена на 12 август 1983 г. в Германия. Баща и е турчин, а майка и - германка. Талантът на синеоката чародейка не остава незабелязан и тя успява да се наложи като модел и актриса, а голямата слава идва с участието ѝ във „Великолепният век“.

Най-голямото щастие и радост на Узерли обаче е нейната 6-годишна дъщеря. Избира да се раздели с нейния баща - бизнесмена Джан Атеш, след като разбира за негова изневяра. Малко след като научава, че е бременна, тя взема трудното решение да бъде самотна майка. „Когато мъжът ми ми каза, че не иска детето, а предпочита да направя аборт, не издържах и избягах. Просто се сринах и се скрих в Германия“, спомня си по-късно актрисата.

View post on Instagram
 


Друга интересна история от личния ѝ живот е от края на 2014 г., когато Узерли получава покана от богато семейство за събитие в Близкия изток. Те и предложили 500 000 евро, за да присъства на специална вечеря. Отговорът, който те получават от нея е следният: „Аз обикновено не приемам такива покани, но ако дарят парите на три турски сдружения за деца в нужда, ще дойда“. Домакините на събитието отговорили, че в такъв случай ще дадат повече пари. През декември Мерием с охота присъствала на вечерята.

Дълго време 36-годишната актрисата беше в отбора на блондинките, но сега отново е червенокоса.

View post on Instagram
 

Четете още: Великолепният век: Уроци по любов от Хюрем Султан