Автор
Весела Георгиева

Фенове се притесниха: Том Круз флиртува с Кейт Мидълтън?

Кралската двойка излезе на червения килим за британската премиера на филма „Топ Гън: Маверик“ на площад Лестър в Лондон в четвъртък вечер заедно със звездата на филма Том Круз.

Кейт беше просто зашеметяваща и стилна, доказвайки за пореден път, че в някои случаи малкото е повече! Херцогинята бе избрала дълга черна рокля на Roland Mouret с бяло деколте, което се виждаше от разпуснатата ѝ, но прибрана назад коса, което пък подчертаваше изящните ѝ обеци.

View post on Instagram
 

На красивата Кейт й беше малко трудно да се качи по стълбите с прилепналия по тялото си тоалет. А Уилям, който вървеше пред нея, май не разбра, че трябва да й помогне.

Том обаче й се притече на помощ без никакво колебание и й подаде ръката си. Този неочакван мил жест впечатли публиката. Някои дори останаха с впечатлението, че холивудската знаменитост флиртува с принцесата. Зрителите бяха впечатлени от още един момент, който се вижда във видеото. Актьорът минава зад херцогинята и сякаш се опитва да я прегърне, пише "Стандарт".

Феновете коментират, че принц Уилям трябва да се чувства леко притеснен от това...

Принц Уилям бе заложил на класически черен смокинг и папийонка, но добави и доста весел елемент към визията си, съчетан с темата на вечерта - той носеше мокасини Crockett & Jones, бродирани със самолети F18!

Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били поканени на специална прожекция на „Топ Гън 2“ по покана на Том Круз, който е чул, че принц Уилям е голям фен на оригиналния филм от 1986 г. (както се досетихме и по забавния му избор на обувки за премиерата).

View post on Instagram
 

„Имаме много общи неща“, сподели Том Круз за кралската особа на премиерата, според My London.

„И двамата обичаме Англия и двамата сме летци, и двамата обичаме да летим.“

Премиерата в Лондон идва буквално часове след дебюта на филма на фестивала в Кан, където Том Круз беше отличен със „Златна палма“ - най-голямото признание за приноса му за международната поп култура.

Появата на херцозите на Кеймбридж на червения килим идва почти година, след като двамата присъстваха на премиерата на филма за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ в Роял Албърт Хол.