Автор
Woman.bg

Феновете във възторг: Уитни Хюстън тръгва на турне

8 години след смъртта на Уинти Хюстън, феновете ѝ отново ще имат възможността да се насладят на най-големите ѝ хитове. Благодарение на технологиите Уитни ще оживее отново на сцената и ще зарадва почитателите си със световно турне "Вечер с Уитни".

Холограма на певицата ще изпълни хитове като I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody и The Greatest Love of All. Организаторите на турнето обещават още на сцената да звучи жива музика, беквокали и танцьори.


Компанията, която ще реализира дигиталната визуализация на образа на Хюстън, заяви в изявление, че това е признание за изключителната работа на Хюстън. „Уитни беше музикален феномен от световна величина. За мен е изключителна чест да имам възможността да създам това шоу в нейна чест. Обожавах да гледам тази великолепна жена и невероятен глас на сцената. Искам и феновете ѝ да изпитат същите емоции“, сподели хореографът на шоуто Фатима Робинсън. Тя е работила със звезди като Кание Уест и Риана.


Турнето "Вечер с Уитни" стартира на 23 януари в Мексико и ще продължи до 9 февруари 2020 г. Феновете на 14 европейски страни ще могат да се насладят на невероятния спектакъл. Сред тях са Великобритания, Белгия, Холандия, Швейцария, Германия и Русия.


Припомняме ви, че през 2012 г. една от най-големите съвременни музикални звезди почина на 48-годишна възраст. Смъртта на Уитни Хюстън шокира целия свят. На 11 февруари 2012 г. тя бе открита мъртва от неин роднина във ваната на хотелската си стая в Бевърли Хилс. Обществена тайна е, че певицата се бореше в продължение на години със зависимостта си към кокаина, марихуаната и хапчетата.

Четете още: Уитни Хюстън днес щеше да навърши 56