Гласовитият наследник на Тони Стораро - Фики, ще става баща за втори път. Новината съобщи LifeOnline.bg.

Според медията съпругата на Фики - хубавата Гюлджан, е в началото на втората си бременност, но засега никой от семейството ѝ не е потвърдил това.

View post on Instagram
 

Състояните ѝ се пази в дълбока тайна, което го потвърждава и фактът, че половинката на певеца няма нито един социален профил - причина за трудното откриване на нейни актуални снимки в интернет. Такива се публикуват само от нейния съпруг, се посочва още в статията. Но дори и в неговите профили те се намират твърде рядко.

Две от най-скорошните снимки, на които Фики е заедно с половинката си, са от празника на влюбените - Свети Валентин. Фотосите, които са от почивката на семейството в популярен ски курорт, красноречиво опровергават всякакви слухове, че отношенията между двамата куцат.

View post on Instagram
 

На първия кадър е запечатана романтична целувка между двамата, а на втората виждаме Гюлджен отново в същата позиция, но сгушена в обятията на любимия си.

За съжаление на фотосите не се вижда добре тялото на бъдещата майка, а това определено ни пречи да преценим до колко е напреднала бременността ѝ.

Четете още: Фики Стораро грабна първата победа в Капките, зрителите недоволстват